Matsvinnstips direkt från butik #1

En matigare ICA Nära Ribersborg, Malmö!

1 december 2016 föddes ICA Nära Ribersborg i Malmö med visionen “Vi skall vara Malmös bästa Nära butik”. Den röda tråden som genomsyrar hela verksamheten, allt vi gör och allt vi säljer skall andas Kvalité och arbetsglädje med ett personligt bemötande. Vår butik är både Kvalitéscertifierad & Hållbarhetscertifierad vilket hela personalen känner stolthet över.

Vår Affärsidé är att ICA Nära Ribersborg ska vara det självklara valet för kunder i närområdet, med en fräsch frukt- och gröntavdelning och ett brett sortiment av dagsfärskt bröd. I vår butik bjuder vi även på mycket härlig matinspiration och vi strävar alltid efter att ha ett personligt bemötande.

Handla där du bor – bättre än du tror!

Richard Singbrant – Ica Nära Ribersborg, Malmö

Vårt matsvinnstips direkt från butiken

”Välj ett datum som passar dig”

Hjälp oss att motverka det onödiga matsvinnet. En mycket enkel sak du kan göra i butiken är att välja en produkt med ett datum som passar dig. Fråga dig själv när du handlar: När skall jag äta den här varan? Behöver varan ha bäst före eller sista förbrukningsdag flera dagar till eller kan jag välja en vara med Kort Datum? På detta vis kan du med minimal ansträngning hjälpa oss i butiken att slänga mindre mat i onödan.

”Bäst före” betyder inte ”Dåligt efter”, använd sunt förnuft och titta, lukta och smaka. Många varor håller betydligt längre än sin bäst före-märkning!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *